Velkommen, Gjest ( Registrer | Logg inn )
Sett inn GRATIS annonsePrisliste

Vi tar ikke betalt for registrering eller annonser. Ikke bare gir vi deg fordelen av GRATIS ANNONSERING, men vi har i tillegg gode muligheter for ekstra profilering av annonsen din! Med en vanlig annonse koster det deg ingenting med annonseplass hos Roto.no. Men vil du ha ekstra profilering velger du selv hvordan det skal skje, og dermed hva du skal betale. Ta en kikk nedenfor og bli bedre er kjent med betingelsene! Dette gjelder både når det gjelder å liste gjenstandene dine som rubrikkannonser og når du lister dem som auksjon.

Det å legge ut annonser på Roto.no er en enkel sak. Det er gratis å legge ut annonser og det er ingen begrensning på hvor mange annonser du kan legge ut. Og du velger selv hvor lenge annonsen skal ligge ute (maks 180 dager). Bestiller du tilleggsprofilering gjelder prisen for HELE ANNONSEPERIODEN, altså inntil 180 dager.Rubrikkannonse priser

GRATIS
80,-
10,-
25,-
50,-

Auksjon priser

GRATIS
80,-
10,-
25,-
50,-


Annonsevarighet

Du bestemmer selv annonsens varighet. Korteste tid er 30 dager, og lengste tid er 180 dager. Bestilt tilleggsprofilering gjelder i HELE ANNONSEPERIODEN, dvs inntil 180 dager!

Roto.no bruker betalingsplattform levert av Paypal - verdens ledende selskap innen betalinger for netthandel. Du betaler med et vanlig kredittkort/debetkort (eller en Paypal-konto, hvis du har) og annonsen din blir umiddelbart levert med den ekstra profileringen du har bestilt. Annonsen din skal ikke gjennom noen manuell godkjenning, men publiseres umiddelbart.